Memory box

Ouders die hun kindje verliezen, ongeacht de duur van het samenzijn, staan aan het begin van een intens rouwproces die een leven lang met hen mee zal reizen.

Ervaring leert dat tastbare herinneringen ouders en naasten kunnen helpen, nu en in een later stadium. De manier waarop ouders worden gesteund en begeleid na babyverlies speelt een belangrijke rol in het leven na het afscheid.

Onze memorybox wordt kosteloos aangeboden aan ouders en biedt ouders de mogelijkheid om op een zachte, intuïtieve wijze tastbare herinneringen te maken. Iedere box is met liefde en zorgvuldigheid samengesteld.

Wij bieden deze boxen ook aan via artsen en zorgverleners in de Hoeksche Waard en via het Maasstad ziekenhuis. Weet u iemand die we tot troost zouden kunnen zijn stuur ons dan een email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het realiseren van de Memory Boxen is Stichting Wereldlichtjesdag Hoeksche Waard geheel afhankelijk van giften, donaties en sponsoren.

Wat zit er in de memorybox?

  • Materiaal om een voet- en of handafdrukje te maken
  • 2 knuffeltjes
  • Een kaarsje
  • Een gedicht
  • Informatie over de herdenking in de Hoeksche Waard en de website waar extra steun geboden wordt.

Heeft u vragen?  Stuur een mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons - 

© Wereldlichtjesdag Hoeksche Waard. Gemaakt met door Schot marketing en communicatie.