Privacy Verklaring

VOOR WELKE DOELEINDEN WORDEN GEGEVENS VERWERKT?

Stichting Wereldlichtjesdag Hoekschewaard hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. In deze privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.
Voor de uitvoering van onze dienstverlening vragen wij u om persoonsgegevens. Stichting Wereldlichtjesdag Hoekschewaard houdt zich aan de wetgeving rondom de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Het doel van Stichting Wereldlichtjesdag Hoekschewaard  bij het verwerken van persoonsgegevens is als volgt:

  1. Wij gebruiken uw naam en email adres om de inschrijving van het kind dat u herdenkt op de avond van Wereldlichtjesdag Hoekschewaard te bevestigen en/of daarover met u te communiceren. Tevens zullen wij dit email adres gebruiken om eventueel overige zaken die rechtstreeks betrekking hebben op Wereldlichtjesdag Hoekschewaard met u te communiceren.
  2. Wij bewaren uw naam en email adres, zodat wij u volgend jaar kunnen uitnodigen zich opnieuw in te schrijven, wanneer deze mogelijkheid er weer is.
  3. De naam van het kind dat u herdenkt schrijven wij op de namenkaart en desgewenst wordt de naam ook genoemd tijdens de bijeenkomst.
  4. Wij gebruiken uw naam en email adres om u op de hoogte te houden van eventuele andere activiteiten die Stichting Wereldlichtjesdag organiseert, voor zover van toepassing.

WELKE INFORMATIE WORDT VERZAMELD?


INSCHRIJFFORMULIER OP DE WEBSITE

Wanneer u zich aanmeldt voor de bijeenkomst op Wereldlichtjesdag in de Hoekschewaard vult u het inschrijfformulier in. U geeft ons via dit formulier uw naam en email adres en de naam van het kind dat u herdenkt. Eventueel kunt u een persoonlijke tekst of toelichting toevoegen. 
Door het invullen van het inschrijfformulier geeft u Stichting Wereldlichtjesdag Hoekschewaard toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken voor de doeleinden als hierboven beschreven. Aangezien wij u niet kunnen inschrijven zonder uw persoonsgegevens, e.g. naam en email adres, te verwerken kunnen we u niet inschrijven indien u geen toestemming geeft voor de verwerking hiervan.

ANALYTICS

Stichting Wereldlichtjesdag Hoekschewaard wil graag weten hoe de site door bezoekers wordt gebruikt. Daarom verzamelen we gegevens over bijvoorbeeld aantallen bezoekers, de pagina's die bezocht worden, de duur van het bezoek en het tijdstip. Deze informatie is niet te herleiden tot individuele personen.

ANDERE SITES

Op de site van Wereldlichtjesdag Hoekschewaard staan links aan naar andere websites. Stichting Wereldlichtjesdag Hoekschewaard neemt geen verantwoordelijkheid voor de manier waarop deze sites met persoonlijke gegeven omgaan.

BEVEILIGING

Wij hebben passende maatregelen genomen om uw inschrijfgegevens bij Stichting Wereldlichtjesdag Hoekschewaard en het gebruik van onze site te beveiligen en om misbruik te voorkomen.

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is, doch uiterlijk drie jaar.


RECHT TOT CORRECTIES EN LATEN VERWIJDEREN VAN PERSOONSGEGEVENS

Als gebruiker kunt u uw gegevens, laten aanpassen, corrigeren of verwijderen. U heeft daarnaast het recht om uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens in te trekken. Dit kan via een verzoek per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  te sturen.
U heeft tevens altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


NIEUWE ONTWIKKELINGEN EN VRAGEN

De tekst van deze privacyverklaring kan door ons worden aangepast, gelet op nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld in het kader van onze activiteiten en eventuele wetswijzigingen.
Heeft u vragen over of naar aanleiding van deze privacyverklaring? Mail deze naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 


Heeft u vragen?  Stuur een mail naar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Volg ons - 

© Wereldlichtjesdag Hoeksche Waard. Gemaakt met door Schot marketing en communicatie.